Hamarosan befejezik a Zöldfa utcai bölcsődét

Megtörtént a Zöldfa utcai bölcsőde műszaki átadása. A felújítás hamarosan véget ér, már csak az udvar burkolatának rekonstrukciója maradt hátra.

A „Megújulás gyermekeinkért” pályázat keretében a bölcsőde több mint 150 millió forintból újul meg, erről részletesen itt írtunk. A pályázat alapkövetelménye az épület korszerűsítés mellett a férőhelyek számának növelése volt, az átalakításokról itt olvashatunk.

A kivitelező Iványi Építőmester Kft. a teljes felújítás érdekében saját felajánlásként anyagilag is hozzájárult a szaniterek teljes cseréjéhez, felújította a belső ajtókat és a beépített bútorzatot.

Kívül-belül megújult a bölcsőde, hamarosan jön az átadás (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
Kívül-belül megújult a bölcsőde, hamarosan jön az átadás (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A projekt során mintegy 3 millió Ft értékben történt eszközbeszerzés: az újonnan kialakított csoportszoba, orvosi szoba berendezése, illetve gyermekjátékok beszerzése valósul meg ebből a forrásból.

A munkálatok hamarosan befejeződnek, amint a régi főtérről származó kiselemes térkövek is a helyükre kerülnek. Jelenleg az önkormányzat még tereprendezést végez, az egyenetlen betonjárdákat burkolókövekre cserélik.

forrás: OrosCafé

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Megszakítás
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux