Óvintézkedések a Polgármesteri Hivatalban

Tisztelt Ügyfeleink!

Az ügyfelek és az ügyfélszolgálaton dolgozók egészségének védelme érdekében a Polgármesteri Hivatalban 2020. szeptember 21-től kizárólag az alább ismertetett megfelelő óvintézkedések betartása mellett lehet tartózkodni. Az ügyfelek csak korlátozott létszámban, a szájat és az orrot eltakaró maszkot viselve, egymástól megfelelő (1,5 -2 méter) távolságot tartva tartózkodhatnak a Polgármesteri Hivatal épületében található irodákban és ügyfélterekben.

Meghívó – Jogász nap

Az Általános Fogyasztási Szövetkezetek és Kereskedelmi Társaságok Országos Szövetsége (ÁFEOSZ-COOP Szövetség) szeretettel és tisztelettel meghívja Önt/Önöket az EU-s társfinanszírozásban működtetett „Dél-Alföldi JOGpontok” elnevezésű (GINOP-5.3.3-18-2018-00001 azonosítószámú) projektben a 2020. szeptember 16-án (szerda) Orosházán, 07:00 órai kezdettel megrendezésre kerülő JogÁsz Nap rendezvényre. A rendezvény helyszíne: 5900 Orosháza, Könd u. 47-49. (Vásárcsarnok bejárata előtti közterület)

Afrikai sertéspestis – határozat

A Békés Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Főosztály, mint élelmiszerlánc-felügyeleti hatóság (továbbiakban: Hatóság) Az egyes tagállamokban előforduló afrikai sertéspestissel kapcsolatos járványügyi intézkedésekről és a 2014/178/EU végrehajtási határozat hatályon kívül helyezéséről szóló 2014/709/EU Bizottsági Végrehajtási Határozat Mellékletének 2020. május 18-i módosítása miatt Békés megyében

Vegyszeres gyomírtás

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a MÁV Zrt. Pályavasúti Területi Igazgatóság Szeged által kezelt közforgalmú vasútvonalakon és a kapcsolódó ipar, valamint vontató vágányokon, illetve rakodó területeken és telephelyeken vegyszeres gyomirtást végeztet a csatolt ütemezés szerint a 43/2010. (IV.23) FVM rendelet alapján, amely Orosháza bel és külterületét is érinti.

Skip to content
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux