Hírek

Városi Hírek

Közérdekű hírek

Tájékoztató a nyári napköziről

Orosháza Város Önkormányzata nyári napközis foglalkozást szervez a településen állandó vagy ideiglenes lakcímmel rendelkező azon 6-14 éves korú gyermekek részére akiknek a nyári szünidő alatt a szülők nem tudják biztosítani a napközbeni ellátását.

Tovább olvasom »
Városunk hírei

Közzététel adategyeztetéshez

A Békés Vármegyei Kormányhivatal Dr. Réthy Sándor ügyvéd Skorka György érdekelt tulajdonostárs jogi képviselőjének kérelmére eljárást folytat osztatlan közös tulajdonban álló ingatlan beazonosítatlan tulajdonostársai ingatlan- nyilvántartási adatainak rendezése céljából

Tovább olvasom »
Városunk hírei

HÍRDETMÉNY

NEMZETI FÖLDALAPBA TARTOZÓ FÖLDRÉSZLETEK

NYILVÁNOS PÁLYÁZTATÁS, ILLETVE

ÁRVERÉS MELLŐZÉSÉVEL TÖRTÉNŐ

ÉRTÉKESÍTÉSÉRE VONATKOZÓAN.

Tovább olvasom »
Városunk hírei

Megújul a tűzoltólaktanya

Összesen 831 millió forint központi költségvetési forrásból újul meg az orosházi tűzoltók Kossuth téri laktanyája. A közel 70 éves épület korszerűsítése várhatóan másfél évig tart. A munkálatok ideje alatt tűzoltóink a korábbi IKR telephelyen állomásoznak. Az orosházi tűzoltólaktanya az 1950-es évek közepén, több ütemben készült el. Az eltelt évtizedek alatt csak az állagmegóvást célzó munkálatokat végeztek el az épületen, most viszont teljes körű lesz a megújulás.

Tovább olvasom »
Városunk hírei

Civil szervezetek, figyelem!

Megjelentek a NEA pályázatok, november 11-éig lehet pályázni, a 2021. évi keret közel 9,3 milliárd forint. Azonban fontos tudni, hogy a korábbi EPER rendszer helyét átvette a Nemzetpolitikai Informatikai Rendszer (NIR). Az új felületen (https://nir.bgazrt.hu/bga/) a civil szervezeteknek regisztrálniuk kell, méghozzá körültekintően, hogy a későbbiekben elérhetők legyenek a pályázati felhívások és pályázni tudjanak.

Tovább olvasom »
Városunk hírei

Meghívó – Október 6.

Orosháza Város Önkormányzata tisztelettel meghívja
az 1848-49-es magyar szabadságharc leverését
követő megtorlás áldozatai,

A TIZENHÁROM ARADI VÉRTANÚ EMLÉKÉRE
rendezett városi ünnepségre és koszorúzásra

Ideje: 2020. október 06. (kedd) 16.00 óra

Helyszín: Orosháza, Történelmi Emlékpark

Tovább olvasom »

Kategóriák:

Dátum szűrés (tól-ig):

Lap olvasása Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Scroll to Top
Orosháza Önkormányzatának honlapja