Pályázati kiírás a „Viharsarock Fesztivál” elnevezésű rendezvény (mini-projekt) támogatására

Orosháza Város Önkormányzata, mint Közvetítő Szervezet pályázatot hirdet a „Viharsarock Fesztivál” elnevezésű rendezvény(mini-projekt) támogatására

Orosháza Város Önkormányzata, mint Közvetítő Szervezet pályázatot hirdet az Integrált, funkcióbővítő városközpont fejlesztés Orosházán elnevezésű városrehabilitációs projekt keretében elkülönített Programalap felhasználásával megvalósuló „Viharsarock Fesztivál” elnevezésű rendezvény(mini-projekt) támogatására.

1. A pályázat célja

A helyi közösség bevonásával közösségi programok megvalósítása, melyek erősítik a helyi társadalom kohézióját. További cél a helyi célcsoport igényeinek megfelelő tevékenységek helyi lakosok mobilizálásával történő megvalósulása.

2. A pályázók köre

Helyi, a településen bejegyzett székhellyel / telephellyel / rendelkező non-profit szervezetek, akik az akcióterületi lakossággal kapcsolatban vannak (az akcióterületen bármilyen módon jelen vannak, vagy a helyszínen a korábbiakban már konkrét akciókat végrehajtottak.)

Az alábbi non-profit szervezetek pályázhatnak:
 • Nonprofit szervezetek (egyesület, alapítvány, közalapítvány, köztestület) –
 • Nonprofit gazdasági társaságok

Nem nyújthatnak be pályázatot az 1989. évi XXXIII. törvény „a pártok működéséről és gazdálkodásáról” szóló törvény hatálya alá tartozó szervezetek.

3. Támogatható tevékenységek

 • közösségfejlesztést és a szabadidő hasznos eltöltését segítő szolgáltatás, program kialakítása (kulturális- és sport rendezvény)
A rendezvény elnevezése:

„Viharsarock Fesztivál”

A rendezvény időtartama:

1 nap

A rendezvény felépítésének rövid leírása:

Rock és blues koncertek megszervezése és lebonyolítása (minimum 4), valamint a hozzájuk közvetlenül kapcsolódó tevékenységek ellátása (pl. hangosítás, színpad biztosítás, engedélyek, hirdetés, jogdíjak stb.)

A pályázat kötelező eleme kell hogy legyen:

Minimum négy koncert megszervezése és lebonyolítása (min. 1 órás élő koncertek rock és blues témában), színpad biztosítása, hang- és fénytechnika biztosítása, jogdíjak, a megszervezéshez kapcsolódó valamennyi engedély beszerzése, hirdetés (min 1 alkalommal a helyi újságban), min. 50 db A/2 méretű plakát gyártása és kihelyezése.

Elszámolható költségek:

kizárólag a rendezvény sikeres végrehajtásához / megvalósításához közvetlenül kapcsolódó forgóeszközök, helyszín- és eszközbérlések, valamint szolgáltatások számolhatók el.

[box]A „Viharsarock Fesztivál ” mini-projekt megvalósításának időpontja: 2013. július 27.
Támogatás formája: vissza nem térítendő támogatás.
Támogatási intenzitás: 100%
Támogatás összege: 500.000 FT
A pályázatok benyújtásának határideje: 2013.május 21-től május 24-ig[/box]

4. Pályázat benyújtása

A részletes pályázati útmutató, a jelentkezési lap, valamint a kapcsolódó dokumentumok elérhetők a város honlapján (www.oroshaza.hu), valamint nyomtatott formában az Polgármesteri Hivatal II. emelet 17 sz.irodájában.

A pályázatok magyar nyelven, kizárólag a jelentkezési lap kitöltésével nyújthatók be. Kézzel írott pályázatok feldolgozására nincs lehetőség.

A pályázatot 2 példányban (egy eredeti és egy másolat, valamint további egy elektronikus példányban (CD/DVD lemezen), zárt csomagolásban, kizárólag személyesen az alábbi címen kell benyújtani:
Polgármesteri Hivatal, 5900 Orosháza, Szabadság tér 4-6. II. emelet 17.sz iroda Barák Anitánál
A pályázatok csomagolásán fel kell tüntetni a pályázati felhívás pontos címét és kódját:
„Viharsarock Fesztivál”
RE2013-02

A jelentkezési lapok benyújtása 2013. május 24-én 12.00 óráig lehetséges.

Benyújtásnak az az időpont minősül, amikor a személyes átadás-átvétel megtörtént. A Közvetítő Szervezet az átadás-átvétel során az átvételi dokumentáció minden példányán szerepelteti az átvétel időpontját az év, hónap, nap, óra, perc megjelölésével.

A benyújtási határidő előtt a pályázók kérdéseiket a 06-68/413-022/306-os telefonszámon vagy a Baraka@oroshaza.hu e-mail címen tehetik fel.

5. A pályázathoz benyújtandó dokumentumok

 1. Jelentkezési lap
 2. Aláírási címpéldány vagy aláírás-minta (Banki aláírás bejelentő karton bank által hitelesített másolata is megfelelő)
 3. Létesítő okirat másolata (30 napnál nem régebbi bírósági kivonat)
 4. Referenciaigazolás
 5. Költségvetést alátámasztó dokumentumok (a szakmai tartalom bemutatásával):
  1. árajánlatok (60 napnál nem régebbi)
  2. költségbecslések (saját teljesítés esetén)
 6. Nyilatkozat a pályázó részéről – melyben felelőssége teljes tudatában nyilatkozik – hogy nincs 30 napot meghaladó köztartozása

Letölthető dokumentumokhoz kérjük, kattintson ide!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Megszakítás
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux