Átvette kinevezési okmányát a járási gyámhivatal vezetője.

Letették az esküt és átvették kinevezési okmányukat múlt pénteken a járási gyámhivatalok vezetői Békéscsabán. Az Orosházi Járási Hivatal Járási Gyámhivatala vezetője az orosházi dr. Lazányi Magda lett.

A járási gyámhivatal vezetője a Táncsics Mihály gimnázium nyolcosztályos gimnáziumi képzését követően a Szegedi Tudományegyetemen szerzett jogász diplomát.

Lazányi Magda átveszi kinevezését Erdős Norbert kormánymegbízottól (Fotó: Ignácz Bence)
Lazányi Magda átveszi kinevezését Erdős Norbert kormánymegbízottól (Fotó: Ignácz Bence)

– 2008 februárjában gyámhivatali ügyintézőként kezdtem dolgozni a helyi polgármesteri hivatalban, 2011 márciusától mint csoportvezető, 2013 januárjától kinevezésemig mint kijelölt gyámhivatal vezető láttam el a feladataimat. Közigazgatási szakvizsgával rendelkezem, német nyelvből felsőfokú, angol nyelvből középfokú nyelvvizsgám van – nyilatkozta dr. Lazányi Magda. – Járási gyámhivatal vezetőként az a célom, hogy biztosítsam a hatályos jogszabályoknak megfelelő, teljes körű tájékoztatáson alapuló, hatékony és ügyfélbarát ügyintézést.

Az Orosházi Járási Hivatal Járási Gyámhivatala nyolc ügyintézővel látja el feladatait az Orosháza, Szabadság tér 3. sz. alatt található járási hivatal épületének második emeletén. A járási gyámhivatal Tótkomlóson kirendeltséggel rendelkezik, hogy ezzel is megkönnyítse az állampolgárok ügyeinek intézését.

Forrás: OrosCafé

Leave a Comment

Lap olvasása Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Scroll to Top
Orosháza Önkormányzatának honlapja