Idén ünnepli fennállása 18. évét az értelmileg akadályozott fiatalok klubja, az orosházi Vadvirág Esély Klub.
A szülinapi parti vendége az idén harminc esztendős Republic volt.

Izgatott fiatalok gyülekeztek a Vadvirág Esély Klubban január 16-án – a születésnapi parti önmagában fontos esemény a klub életében (és minden évben sort is kerítenek rá), az idei azonban különleges volt. Egyrészt azért, mert a Vadvirág most lett 18 éves, másrészt, mert a szülinapi tortát a Republic együttes tagjaival közösen fogyaszthatták el a klubtagok.

Bohus-Krajó Tünde, az intézmény szakmai koordinátora elmondta, egy szeptemberi, sérült fiatalokat megszólító programon találkoztak az együttessel, akkor fogalmazódott meg a meghívás ötlete. A meghívást a Republic örömmel elfogadta, az együttes számára kiemelten fontos, hogy lehetőség szerint örömöt szerezzenek a fogyatékkal élő embertársainak. A születésnapi partit Dávid Zoltán, Orosháza polgármestere sem hagyta ki, aki a város támogatásáról biztosította az intézményt.

A Vadvirág Esély klub 2002-ben azért alakult, hogy az értelmükben akadályozott fiatal felnőtteknek kínáljon sokoldalú tevékenységet.

Lap olvasása Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Scroll to Top
Orosháza Önkormányzatának honlapja