Pályázati Felhívás Közművelődési Célú Támogatásra!

Civil Szervezetek Figyelem!

Orosháza Város Önkormányzata pályázatot hirdet a városban működő, bejegyzett civil szervezetek – alapítványok, egyesületek – részére. A pályázat célja az Önkormányzat közművelődési rendeletében meghatározott feladatellátás támogatása.

A civil szervezetek anyagi támogatására a költségvetés ebben az évben 7.5 millió Ft-ot biztosított. Ez az összeg kerül két pályázati szakaszban szétosztásra a pályázók között.

A pályázati anyag, mely a pályázati kiírást és a szükséges nyomtatványokat tartalmazza, 2013. február 18-tól a Polgármesteri Hivatal portáján munkaidőben átvehető, valamint letölthető Orosháza város honlapjáról: nyomtatvány

A pályázatokat a Polgármesteri Hivatal Oktatási és Kulturális Csoportjához kell benyújtani 2013. március 4-én (hétfő) 16 óráig.

A pályázattal kapcsolatban érdeklődni munkaidőben a (68) 413-022/113 telefonszámon, valamint a sulenebi@oroshaza.hu címen Baranyai Ilona oktatási és kulturális csoportvezetőnél lehet.

Leave a Comment

Lap olvasása Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Scroll to Top
Orosháza Önkormányzatának honlapja