A Hősök terén lép fel decemberben, jövőre pedig az újszilvási pálinkafesztivál 15-20 ezres közönségének énekel az orosházi Jónás Anna, a Gigasztár verseny különdíjasa.

A hetedik Gigasztár Országos Énekverseny döntőjét november 29-én rendezték Cegléden. Korábban már beszámoltunk róla, hogy orosházi énekes is bejutott a legjobbak közé: Nagy Krisztina tanítványa, Jónás Anna gyönyörű hangjára a zsűriben helyet foglaló Somló Tamás is felfigyelt.

A döntőbe jutott 14 énekesnek egy szólót és duettet kellett előadnia. Anna a Hungária jól ismert Meghalok hogyha rám nézel című slágerét énekelte, majd Halupa Zoltánnal duettezett, a Vámpírok bálja musical Teljes a sötét című dalát vitték színpadra.

Halupa Zoltán, Jónás Anna, Somló Tamás és Nagy Krisztina a Ceglédi Gigasztár döntője után (Fotó: Birkás Tibor)
Halupa Zoltán, Jónás Anna, Somló Tamás és Nagy Krisztina a Ceglédi Gigasztár döntője után (Fotó: Birkás Tibor)

– Nagyon izgalmas volt a verseny, hetekig készültünk a döntőre. Az eredményhirdetés után Somló Tamás odajött hozzám, gratulált, és azt mondta, hogy kimagasló és színvonalas volt az előadásom – számolt be élményeiről Anna.

Az orosházi énekes két különdíjat, és két nagy lehetőséget kapott: december 14-én a Mikulásgyár rendezvényén a Hősök terén énekelhet (ezt minden döntősnek felajánlotta Somló Tamás), majd jövő pünkösdkor az újszilvási pálinkafesztiválon is felléphet.

Forrás:OrosCafé

Leave a Comment

Lap olvasása Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Scroll to Top
Orosháza Önkormányzatának honlapja