Tisztelt Ingatlantulajdonosok!

Értesítjük Önöket, hogy Orosháza város közigazgatási területén (kül- és belterületen) az EDF DÉMÁSZ HÁLÓZATI ELOSZTÓ KFT. megbízásából a FEED-ORG Bt. munkatársai a nagy-, közép-, és kisfeszültségű szabadvezeték nyomvonalán karbantartási, gallyazási munkát végeznek. A munkák 2014. április 7-től kezdődnek el.Amennyiben a vezeték közelében lévő fa- növényzet az áramszolgáltatást veszélyezteti, az eltávolításra kerül.

A munkát végzők a kivágott fákat, gallyakat az ingatlanok előtt letárolják, azt az ingatlantulajdonosok elszállíthatják, azzal szabadon rendelkezhetnek.Amennyiben az ingatlantulajdonosok nem tartanak igényt a keletkezett nyesedékre, abban az esetben az a vállalkozó által elszállításra kerül.

A tulajdonosok maguk is elvégezhetik az ingatlanuk előtt lévő fákon a metszést, illetve a vonatkozó előírások betartásával – különös tekintettel a vezetékek veszélyes megközelítésére – kialakíthatják a megfelelő védőtávolságot (kisfeszültségű vezeték esetében 1 méter, középfeszültségű vezeték esetében 2,5 méter).

Kérjük szíves megértésüket és türelmüket.

 Orosháza Város Önkormányzata

Leave a Comment

Lap olvasása Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Scroll to Top
Orosháza Önkormányzatának honlapja