Megrendezik a IV. Szauna Szeánsz Oscar-t.

Országszerte több helyszínen szavazhat a szaunázó közönség kedvenc szauna mestereikre. A verseny elődöntőből, három középdöntőből és döntőből áll.

Az elődöntő időpontja: 2013. 11. 09-10 Kezdés: 17:00 óra

Időpont egyeztetés az 68/512-260 telefonszámon.

Szauna Szeánsz Oscar elődöntő, 2013. november 9–10.
Szauna Szeánsz Oscar elődöntő, 2013. november 9–10.

Gyopárosfürdőn a szeánszokon való részvétel ingyenes!

Az elődöntőn kizárólag a vendégeink értékelik a szaunamesterek munkáját, a pontszámok alapján történik a rangsorolás. Középdöntőn a szaunamesterek versenyszeánszait a vendégek és szakmai zsűri is pontozza, előre felállított szakmai szempontok alapján. A döntőbe már csak 9 szaunamester juthat tovább.

A Szauna Szeánsz® Oscar díjat elnyert szaunamester, 1 évig viselheti büszkén e rangos címet. A következő évben megrendezésre kerülő versenyen megpróbálhatja megvédeni azt.

Az elődöntőkön a vendégek 1-5-ig osztályozhatják a szaunamestereket. Minden vendég saját szubjektív véleménye szerint pontozhat.

Az értékelés szempontjai:

  1. Milyen hangulatú a szeánsz?
  2. Milyen klímát tud teremteni, mennyire hatékony a ventillációja?
  3. Mennyire felkészült szakmailag?

Egy vendég egy szaunamesterre egy pontszámot adhat le!

A vendégek pontszámaikat a szeánszok végén, a számukra biztosított szavazócédulára írhatják rá a szaunamester számának feltüntetésével. Ezt követően értékelésüket erre a célra kihelyezett szavazó urnába kell, beledobják.

Középdöntő

A legtöbb pontot kapott maximum 30 szaunamester a három középdöntő egyikén, a kijelölt helyszínen, versenyez. A két napos fordulók végén a közönség és a zsűri közös döntése alapján 3-3 szaunamester jut a döntőbe. Így a három középdöntőből összesen kilenc szaunamester jut tovább a döntőbe.

A döntő

A döntő két napos, szombat és vasárnapi napon. Helyszín: Orosháza Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő.

Szombaton mindenki bemutatja versenyszeánszát és a közönség pontozása alapján öt szaunamester jut tovább vasárnapra. Vasárnap minden szaunamester egy szeánszot vezet le, a közönség és a zsűri közösen dönti el, ki viselheti a Szauna Szeánsz® Oscar címet és a további helyezéseket.

Lap olvasása Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Scroll to Top
Orosháza Önkormányzatának honlapja