Elismerték Musztafa Imrét

Az orosházi edzőt több évtizedes munkájáért tüntette ki a Békés Megyei Sportszövetségek Érdekszövetségi Egyesülete.

Békéscsabán tartotta küldöttközgyűlését múlt pénteken a Békés Megyei Sportszövetségek Érdekszövetségi Egyesülete. A tanácskozáson értékelték a 2012-es munkát, ismertették a pénzügyi beszámolót, és a pályázatokról, támogatási lehetőségekről is szó esett.

A küldöttközgyűlés végén kitüntetéseket adtak át az évtizedek óta kiemelkedően dolgozó megyei sportszakembereknek. Elismerésben részesült az Orosházi Toldi SE elnöke, Musztafa Imre is. Az egyesület elnöke, Marik Lászlóné adta át a díját Musztafa Imrének.

– Őszinte leszek, először nagyon meglepődtem, amikor szólítottak, hogy vegyem át az elismerést. Utána természetesen örültem a díjnak, ilyen kitüntetést még nem kaptam – emelte ki az OrosCafénak nyilatkozva Musztafa Imre. Az Orosházi Toldi SE vezetőedzője hozzátette, a klubnál már készülnek az őszi megmérettetésekre. A hónap végén magyar bajnokságon mérik össze felkészültségüket az orosházi erőemelők.

Musztafa Imre az elismeréssel (Fotó: Facebook)
Musztafa Imre az elismeréssel (Fotó: Facebook)

Kitüntetésben részesült még Botyánszki András, Csarnai Gábor (asztalitenisz), Tóth Sándor (atlétika), Dobruczky Zsolt, Gellai Imre (kajak-kenu), Kovács József (lovassport), Maczik Pál (ökölvívás) és Gregor László (karate).

A Békés Megyei Sportszövetségek Érdekszövetségi Egyesülete több mint húsz éves múltra visszatekintő sportszervezet, melybe a 26 sportági szakszövetség 31 sportágat ölel fel. Éves szinten mintegy 450-500 sportrendezvényt bonyolítanak le szövetségeikkel, így több mint 25 ezer főnek biztosítanak sportolási, versenyzési lehetőséget a gyermektől a szenior korosztályig. Kiemelt feladatuk a sportszakember képzés.

Forrás: OrosCafé

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Megszakítás
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux