Az orosházi edzőt több évtizedes munkájáért tüntette ki a Békés Megyei Sportszövetségek Érdekszövetségi Egyesülete.

Békéscsabán tartotta küldöttközgyűlését múlt pénteken a Békés Megyei Sportszövetségek Érdekszövetségi Egyesülete. A tanácskozáson értékelték a 2012-es munkát, ismertették a pénzügyi beszámolót, és a pályázatokról, támogatási lehetőségekről is szó esett.

A küldöttközgyűlés végén kitüntetéseket adtak át az évtizedek óta kiemelkedően dolgozó megyei sportszakembereknek. Elismerésben részesült az Orosházi Toldi SE elnöke, Musztafa Imre is. Az egyesület elnöke, Marik Lászlóné adta át a díját Musztafa Imrének.

– Őszinte leszek, először nagyon meglepődtem, amikor szólítottak, hogy vegyem át az elismerést. Utána természetesen örültem a díjnak, ilyen kitüntetést még nem kaptam – emelte ki az OrosCafénak nyilatkozva Musztafa Imre. Az Orosházi Toldi SE vezetőedzője hozzátette, a klubnál már készülnek az őszi megmérettetésekre. A hónap végén magyar bajnokságon mérik össze felkészültségüket az orosházi erőemelők.

Musztafa Imre az elismeréssel (Fotó: Facebook)
Musztafa Imre az elismeréssel (Fotó: Facebook)

Kitüntetésben részesült még Botyánszki András, Csarnai Gábor (asztalitenisz), Tóth Sándor (atlétika), Dobruczky Zsolt, Gellai Imre (kajak-kenu), Kovács József (lovassport), Maczik Pál (ökölvívás) és Gregor László (karate).

A Békés Megyei Sportszövetségek Érdekszövetségi Egyesülete több mint húsz éves múltra visszatekintő sportszervezet, melybe a 26 sportági szakszövetség 31 sportágat ölel fel. Éves szinten mintegy 450-500 sportrendezvényt bonyolítanak le szövetségeikkel, így több mint 25 ezer főnek biztosítanak sportolási, versenyzési lehetőséget a gyermektől a szenior korosztályig. Kiemelt feladatuk a sportszakember képzés.

Forrás: OrosCafé

Leave a Comment

Lap olvasása Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Scroll to Top
Orosháza Önkormányzatának honlapja