Harmadik alakalommal rendezte meg a Kodolányi János Egyetem a Békés Megyei Informatikai Konferenciát – ezúttal az okos otthonok és okos vállalkozások témakört emelték ki a rendezvényen.

Olyan termékek, szolgáltatások mutatkoztak be január utolsó napján Orosházán, melyek most még a jövőt jelentik, de rövid időn belül ott lesznek a háztartásokban, a mindennapokban. A hiánypótló konferencia egyrészt ráirányítja a figyelmet az innovációkra, másrészt viszont világosan megmutatja a pályaválasztás előtt álló fiataloknak, hogy az informatika és a digitalizáció világa Békés megyében is jelen van.

A Kodolányi János Egyetem mindig élen járt az innovációban, fejlesztésekben, konstruktív képzési programokban, s emellett kiváló házigazdája a konferenciának, ezúton is köszönöm az egyetem vezetésének, hogy évről évre vállalják a szervezést – fogalmazott Dávid Zoltán, Orosháza polgármestere.

Dr. Malatyinszki Szilárd, az intézmény központi székhely igazgatója rámutatott, fontos célkitűzés, hogy a fiatalok testközelből ismerjék meg az informatikai innovációkat, ezt a konferencia számos előadója és kiállítója révén tehetik meg. Ugyanakkor az egyetem arra is hangsúlyt fektet, hogy bemutatkozási lehetőséget kínáljon a témával foglalkozó tehetséges diákoknak. 

Lap olvasása Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Scroll to Top
Orosháza Önkormányzatának honlapja