Az ország három legjobbja között van az orosházi munkaügyi kirendeltség, amiért ismét elismerő díjat is kapott az itteni kollektíva.

Továbbra is jogosult a Partnerközpontú Minőségdíjas Kirendeltség cím- és logóhasználatára az orosházi munkaügyi kirendeltség, miután ismét elnyerte a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ) Minőségügyi Tanácsának elismerését – tudtuk meg Jankovné Héjas Katalin kirendeltség-vezetőtől. Az országban összesen három olyan szervezet van, amely a 2006-ban kapott minősítést meg tudta védeni.

Jankovné Héjjas Katalin vette át a minőségdíjat (Fotó: munkaügyi kirendeltség)
Jankovné Héjjas Katalin vette át a minőségdíjat (Fotó: munkaügyi kirendeltség)

Az orosházi, az ózdi és a barcsi kirendeltség képviselői augusztus 29-én oklevelet és minőségdíjas bélyegzőt vettek át Komáromi Róberttől, a Nemzeti Munkaügyi Hivatal (NMH) főigazgatójától.

A minősítés alapja a partnerektől rendszeresen befutó elégedettség-mérési adatok. Az ügyfelek, munkáltatók, dolgozók rendszeresen dokumentált véleménye alapján alakítják munkájukat úgy, hogy mindenki megelégedésére szolgáljon.

– A mérések olyan szempontokra is kitérnek többek között, mint a rendszeres tájékoztatás, amelyben a helyi média is fontos partnerük – mesél a részletekről Jankovné Héjas Katalin kirendeltség-vezető.

– De figyelnek arra is, hogy az ügyfelek számára minél rövidebb legyen a várakozási idő, vagy a munkaerőpiaci prognózis felállításával minél több álláslehetőséget felkutassunk.

Orosházán júniusban zajlott a helyszíni ellenőrzés, amely alapján megállapították: a kirendeltségvezető és a munkatársai teljes mértékben elkötelezettek a partnerközpontú minőségirányítás iránt.

– Esetünkben pozitívumként emelték ki, hogy a minőségfejlesztő kör előzetesen teszteli az ötleteket bevezetés előtt. Az elvégzett munka jól dokumentált, nyomon követhető, beazonosítható – meséli Seres Péter minőségügyi referens.

Mint az átadón elhangzott, a Nemzeti Munkaügyi Hivatal vezetése elkötelezett a minőségirányítási rendszer működtetése iránt. Fontosnak tartja, hogy valamennyi dolgozója egyre hatékonyabban, a külső-belső partnerek egyre nagyobb megelégedésére tudja végezni munkáját.

Forrás: OrosCafé

Lap olvasása Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Scroll to Top
Orosháza Önkormányzatának honlapja