Tisztelt Lakosság!

 

Az elmúlt időszakban tapasztalt új koronavírusos megbetegedések alacsony mértékére tekintettel az irányított ügyfélfogadást 2020. május 25. napjával megszüntetem.

Tisztelettel megkérem a Lakosságot, hogy az ügyei intézésénél a továbbiakban is csak a legszükségesebb esetben válassza a személyes megjelenést.

Amennyiben lehetőségei, illetve az adott ügy jellegénél fogva megengedi, elsődlegesen az ügyfélkapun, vagy e-mail formában történjen a kérelem előterjesztésre. Ha mindenképp szükséges a személyes megjelenés, abban az esetben a maszk viselésétől, illetve a Polgármesteri Hivatalba történő belépéskor történő kéz fertőtlenítésétől nem lehet eltekinteni.

Tájékoztatom továbbá, hogy az egyes eljárások során felmerült kérdéseivel összefüggésben a weboldalunkon (www.oroshaza.hu) feltüntetett ügytípusok mellett az ügyintézők elérhetőségei (e-mail cím, telefonszám) megismerhetőek, így kérem elsődlegesen ezen érdeklődjenek, informálódjanak.

Kérem a fentiek betartását.

Dr. Horváthné dr. Barta Edit
jegyző

Lap olvasása Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Scroll to Top
Orosháza Önkormányzatának honlapja