Szünidei sportprogram

Az elmúlt évekhez hasonlóan az idén is szeretne Orosháza Város Önkormányzata a gyerekeknek tartalmas és hasznos elfoglaltságot biztosítani a téli szünet idejére, ezért 2018. december 27-én ismét megrendezésre kerül a Karácsony Gála sportrendezvény. Ebben az évben is a lehet szünidőben aktívan sportolni, kikapcsolódni. December 28-án várjuk a labdarúgást kedvelő gyerekeket az Orosházi Táncsics Mihály GSzK (Táncsics Gimnázium) sportcsarnokába, valamint a kosárlabdázni szerető felnőtt csapatokat a Táncsics Gimnázium tornatermébe. A felhívások és jelentkezési lapok letölthetőek Orosháza város honlapjáról, személyesen kérhetőek az Orosházi Polgármesteri Hivatal portáján.

A nevezési határidő: 2018. december 20. 16,00 óra,

tehát eddig az időpontig kell legkésőbb leadni a nevezéseket az Orosházi Polgármesteri Hivatal 18. számú irodájába vagy a hivatal portájára.

 

Nevezési lap

 

[gview file=”http://www.oroshaza.hu/wp-content/uploads/2018/12/Karácsonyi-Gála-foci-felhívása.pdf”]

Lap olvasása Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Scroll to Top
Orosháza Önkormányzatának honlapja