Szociális Központ – Bóbita Bölcsőde

A Bölcsőde Orosháza közigazgatási területén működik, az Egységes Szociális Központ részintézményeként, gyermekek napközbeni ellátása keretében három éven aluli gyermekeket fogad.

Jelenleg 24 férőhelyen, kettő csoportban folyik a gondozás, nevelés, szakképzett kisgyermeknevelők tevékenységével.

Bölcsöde
Bölcsöde

Csoportlétszámunk maximum:12 fő, melyhez minden esetben 2 fő kisgyermeknevelő tartozik. A bölcsőde célja, hogy a családokkal együttműködve a gyermek sokoldalú, harmonikus fejlődését biztosítsa egy szeretetteljes, derűs, biztonságos légkörben, figyelembe véve az életkori és egyéni sajátosságaikat. Minden évben az óvodai beíratások időpontjában nyílt nappal egybekötött beiratkozást tart az intézmény. A kisgyermekek felvétele azonban folyamatos egész évben. Jelentkezési lapot a bölcsődevezetőnél lehet igényelni.

A Bölcsőde által nyújtott szolgáltatás 100 Ft/nap gondozási díj, valamint az igénybe vett étkezésért (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna) a

jogosultsági feltételeket figyelembe véve kell térítési díjat fizetni.

A rendszeres napirend, a szeretetteljes gondoskodás, a tiszta környezet, az életkoruknak megfelelő vitamindús, frissen készített ételek, mind hozzájárulnak ahhoz, hogy jól érezzék magukat az intézmény gondjaira bízott gyermekek.

Egységes Szociális Központ igazgató: Bogárné Kiss Ildikó
Bölcsődevezető: Schmidtné Boldog Renáta

Nyitva tartás: hétfő–péntek: 6.00-17.00
Cím: 5900 Orosháza, Köd u.86.
Telefon: 70/476-8498
E-mail: bobitabolcsode@eszk.oroshaza.hu

Lap olvasása Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Scroll to Top
Orosháza Önkormányzatának honlapja