Hunyadi János Közoktatási Intézmény
Nevelési Tanácsadó

A Pedagógiai Szakszolgálat munkatársai továbbra is utazó ellátás formájában, végzik Orosházán és a kistérséghez tartozó valamennyi településen a logopédiai szakellátást, továbbá a beilleszkedési, tanulási, magatartási nehézséggel küzdő gyermekek, tanulók fejlesztőpedagógiai segítését.

Hunyadi János Közoktatási Intézmény Nevelési Tanácsadó (fotó: http://www.bekesmegye.com)
Hunyadi János Közoktatási Intézmény Nevelési Tanácsadó (fotó: http://www.bekesmegye.com)

A Nevelési Tanácsadó és Pedagógiai Szakszolgálat munkatársai igény szerint vesznek részt, illetve szerveznek szülői és egyéb szakmai fórumokat, ahol az érdeklődők bővebb információkat szerezhetek az intézmény által ellátott feladatokról. Biztosítják továbbá a személyes szakmai és egyéb jellegű konzultációk lehetőségét, amelyek keretén belül az érdeklődő szülők, többségi intézményekben dolgozó pedagógusok és más szakemberek tudnak a fejlesztést, diagnosztikát végző munkatársaktól érdeklődni a gyermekek, tanulók fejlesztési lehetőségeiről (forrás).

Cím: 5900 Orosháza, Kossuth tér 1-4.
Telefon: 20/533-3866
E-mail: nevtan@hunyadi-mkov.sulinet.hu
Honlap: hunyadi-mkov.sulinet.hu

 

Képgaléria:
Lap olvasása Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Scroll to Top
Orosháza Önkormányzatának honlapja