Tisztelt Lakosság!

A lakosság most ingyen megszabadulhat az otthonában található azbeszt hulladéktól. A pályázat keretein belül, költségtérítés nélkül elszállítják és ártalmatlanítják az azbeszt hulladékot.

Az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. országos azbesztmentesítési pályázatot hirdet lakossági ügyfelei részére. A háztulajdonosoknak nincs más dolguk, mint elektronikus úton pályázatot benyújtani az NKHV oldalán.

A támogatáshoz a pályázónak nem kell önerőt biztosítania, az ingatlanonként elszállítható maximális mennyiség 300 négyzetméter azbeszthulladék. A benyújtott pályázat kizárólag HAK 17 06 05* típusú azbeszthulladék elszállítására, ártalmatlanításra történő átadásra vonatkozik, melyek jellemzően, de nem kizárólag az alábbi helyeken használatosak:

  • tető,
  • kerítés,
  • homlokzatburkolás,
  • válaszfalak,
  • régi gáztűzhelyekben a sütő környékén (azbesztlapok),
  • épületen belüli ivóvíz vagy szennyvíz csövek, bekötővezetékek.

A pályázat kizárólag elektronikusan adható be az https://nhkv.hu/azbeszt oldalon keresztül. A pályázatok 2022. augusztus 22. 24:00 óráig nyújthatók be.

Amennyiben lehetőség van rá, kérem osszák meg városuk Facebook oldalán az alábbi linket, hogy minél több emberhez eljusson az ingyenes pályázat lehetősége.

https://fb.watch/eDpuX8TSqR/

Üdvözlettel:

Az NHKV Zrt.

Lap olvasása Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Scroll to Top
Orosháza Önkormányzatának honlapja