Felhívás

Tisztelt Szülő/Törvényes képviselő! 

Központi jogszabály alapján a hátrányos helyzetű és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek,
Orosháza Város Önkormányzatának döntése alapján pedig
a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 3-tól 18 éves korú gyermekek részére a téli szünidei déli meleg főétkezést az önkormányzat ingyen biztosítja.
Óvodáskorú gyermek esetén csak az óvoda zárva tartásának időtartama alatt jár étkezés.

A téli szüneti meleg főétkezés biztosítása 2017. december 27., 28., 29. (készétel konzerv) valamint 2018. január 2. (frissen főzött meleg étel) időtartamban, 4 munkanapon történik.

A jogosultak szülei írásban tájékoztatást kaptak, melynek tartalmára az alábbiak szerint hívom fel ismét a figyelmüket:

Az étkezés igénylésére a tájékoztatóhoz mellékelt igénylőlap kitöltésével és az Orosházi Kistérség Egyesített Gyermekjóléti Központja és Családsegítő Szolgálatánál Orosháza, Hajnal u. 1. szám alatt történő benyújtásával van lehetőség /ügyfélfogadás: hétfő, szerda, csütörtök: 8-16 óráig, pénteken: 8-12 óráig/. A Családsegítő Szolgálat munkatársai a kitöltésben segítséget nyújtanak.


Kérem, hogy igénylését lehetőleg
2017. december 15. napjával bezárólag adja le
a Családsegítő Szolgálatnál.

A 2017. december 27.,28.,29. napokra nyújtott készétel konzervek 2017. december 22-én pénteken vehetők át az alábbi helyszíneken.

–       Gyermek- és Diákélelmezési Intézmény (5900 Orosháza, Eötvös tér 2.).
–       Az elvitellel étkező orosházi gyermekek részére: Szentetornyán a Mátyás király utca 37. szám alatti Óvodában, Rákóczitelepen a Bácska u 29. sz. alatti Óvodában.

2018. január 2. napján:

Az étkezést a Gyermek- és Diákélelmezési Intézmény (Eötvös tér 2.) nyújtja az intézmény ebédlőjében történő elfogyasztással, vagy a szülő által ételhordóban történő elszállítás útján, vagy külterületen kiszállítással.
A Szentetornyán élők a Mátyás király utca 37. szám alatti óvodában, a Rákóczitelepen lakók a Bácska u 29. sz. alatti óvodában vehetik át az ételhordókat.
Az étel elszállításának vagy helyben fogyasztásának igényét az Orosházi Kistérség Egyesített Gyermekjóléti Központja és Családsegítő Szolgálatánál kérjük jelezni.
A Családsegítő Szolgálatnál történik az étkezés igénybevételét biztosító étkezési jegyek átvétele és az étkezés valamilyen oknál fogva bekövetkező lemondása.

Orosháza, 2017. november 27.

                                                                                     Dr. Horváthné dr. Barta Edit

                                                                                                 jegyző

Lap olvasása Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Scroll to Top
Orosháza Önkormányzatának honlapja