Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Bizottsági tag!

 

A Kormány a 40/2020. (III.11. ) a Korm. rendeletben az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében Magyarország területére veszélyhelyzetet hirdetett ki.

A Katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46. § (4) bekezdésében biztosított hatáskörömnél fogva az alábbiakról tájékoztatom:

A 2020. március 18. napjára meghirdetett bizottsági ülések és a március 19. napjára meghirdetett Képviselő-testületi ülés nem kerül megtartásra.

A Képviselő-testület 1.) 2.) 3.) 7.) 9.) 11.) 13.) 14.) és a zárt ülés 1.) napirendjében szereplő ügyekben valamint a bizottsági hatáskörbe leadott napirendek esetén a döntést elhalasztottam.

A Képviselő-testület 4.) 5.) 6.) 8.) 10.) 12.) és a zárt ülés 2.) – 11.) napirendek vonatkozásában polgármesteri határozat formájában meghozott döntéseimről külön értesítést küldök.

 

 

Kérem tájékoztatásom tudomásul vételét.

Orosháza, 2020. március 17.

 

 

 

 Dávid Zoltán
polgármester

Lap olvasása Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Scroll to Top
Orosháza Önkormányzatának honlapja