Tisztelt Orosházi Idős vagy Idősödő Polgárok!

Orosháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. évi munkatervében szerepel a város Idősügyi Koncepciójának felülvizsgálata, melyet decemberi ülésén kíván megtárgyalni a testület. Megítélésünk szerint a Koncepció értékét nagymértékben növelné, ha megismernénk és feldolgoznánk Orosháza idős (65 év feletti) polgárainak véleményét, amelyhez kérdőíves módszert alkalmazunk. A Koncepció elkészítésének évében, 2009-ben is ehhez a módszerhez folyamodtunk. A jelenlegi Kérdőív tartalmában a régivel egyező, csak a kitöltését tettük könnyebbé. A válaszadás névtelen.

Az Orosházi Polgármesteri Hivatal portáján és a városi honlapon a Kérdőív bárki számára hozzáférhető és a hivatalban a kitöltött Kérdőív gyűjtőládába bedobható. Kérjük, hogy a Kérdőívek kitöltésével járuljanak hozzá munkánk sikeréhez és eredményességéhez, amely befolyással lehet a város idős lakosai életkörülményeinek alakulására. Szíves közreműködésükre 2016. november 10. napjáig számítunk.

Orosháza, 2016. október 24.

Dávid Zoltán
polgármester

[gview file=”http://www.oroshaza.hu/wp-content/uploads/2016/10/Kérdőív-2016.IK-hoz.doc”]

Lap olvasása Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Scroll to Top
Orosháza Önkormányzatának honlapja