Pályázat – TOP-7.1.1-16-H-ERFA-2019-00208 Multifunkciós sport- és ifjúsági rekreációs központ kialakítása és fejlesztése

Kedvezményezett neve: Orosháza Város Önkormányzata

Projekt címe: Multifunkciós sport- és ifjúsági rekreációs központ kialakítása és fejlesztése

Szerződött támogatás összege: 140.000.000 Ft

Támogatás értéke: 100%

 

A projekt tartalmának bemutatása:

 

 

A projekt keretében részlegesen felújításra kerül az Orosházi Kyokushin Karate Szabadidő Kör Egyesület által használt önkormányzat tulajdonú ingatlan (5900 Orosháza, Könd u. 1.).

Az épületben elhelyezésre kerül egy új, ellenáramoltatóval szerelt hidegvizes medence, egy új melegvizes ülőmedence hozzá tartozó pihenőtérrel, valamint masszázs és sókamra helyiségek, orvosi ellátásnak, vizsgálatnak és kezelésnek helyt adó helyiségek létesülnek, valamint a már rendelkezésre álló szauna és kiszolgáló helyiségek (nemenkénti öltöző, akadálymentes öltöző, mosdók, személyzeti helységek, és egy fogadó előtérben elhelyezett recepció) a szükséges mértékben kerülnek átalakításra.

Megtörténik az épület részleges energetikai felújítása minimum a pályázati felhívásban előírt minősítés mértékéig.

 

A fejlesztés közvetlen eredménye egy körülbelül 300 m2-es felújítással érintett, multifunkciós sport- és rekreációs központ létrejötte. Ennek hatására javulnak a település és a térség gazdasági mutatói, melyek stabil és reményeink szerint bővülő munkahely kínálattal hozzájárulnak demográfiai (különösen a migrációs) mutatók javulásához is. A népességmegtartó erőn túl növekedhet a turistavonzó képesség is, emelkedhet az egy turistára jutó vendégéjszakák száma, s ezek multiplikatív hatásainak köszönhetően a helyben elköltött pénz összege is emelkedni fog, mely szintén pozitívan kihat a gazdaságra.

 

A projekt keretében beszerzett eszközök egy része az Orosházi Munkás Testedző Kör – Utánpótlás Labdarúgó Egyesület székhelyén kerül elhelyezésre.

 

A projekt konzorciumi formában valósul meg.

A főkedvezményezett Orosháza Város Önkormányzata mellett konzorciumi partner az Orosházi Munkás Testedző kör – Utánpótlás Labdarúgó Egyesület 1913, akik a szakmai felügyeletet (szakmai vezető) biztosítják, valamint az Orosháza Kyokushin Karate Szabadidő Kör Egyesület.

 

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022. 07.31.

Projekt azonosítószáma: TOP-7.1.1-16-H-ERFA-2019-00208

Megszakítás
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux