HIRDETMÉNY

Kész2_4

Tájékoztatom a Tisztelt Jelölő Szervezeteket, hogy Orosháza Város Önkormányzata tulajdonában 50 darab 250 cm x 125 cm méretű hirdetőtábla van, melyek kezelését az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. látja el.

A hirdetőtábláknak az Európa parlament tagjainak választásához kapcsolódó kampánytevékenység céljából történő igénybevétele tárgyában az Orosházi Helyi Választási Iroda felmérést végez.

Amennyiben a hirdetőtáblák tekintetében felületet kíván igénybe venni kérem, hogy ezirányú igényét 2019. április 8. napján 13 óráig szíveskedjen jelezni a jeqyzo@oroshaza.hu e-mail címre.

A beérkezett igényekről tájékoztatást adok a hirdetőtáblák kezelését ellátó VÜRT Zrt. részére.

Az igénybevétel módjáról, feltételeiről az igénylők számának ismeretében a VÜRT Zrt. ad tájékoztatást, figyelemmel arra, hogy igénybejelentésre a jelölő szervezeteknek két alkalommal lesz lehetőségük.

Figyelemmel arra, hogy a jelölő szervezetek nyilvántartásba vétele a Nemzeti Választási Bizottságnál folyamatosan zajlik, ismételt igényfelmérésre kerül sor, a listaállításra irányadó határidő lejártával egyidejűleg (2019. április 23.).

Tájékoztatom a Tisztelt Jelölő Szervezeteket, hogy az esélyegyenlőség biztosítása érdekében az igénybejelentést megelőzően, a kezelő hozzájárulása nélkül az önkormányzati hirdetőtáblákon elhelyezett választási plakátok eltávolításra kerülnek.

Kérem a fentiek szíves tudomásul vételét és az igénybejelentésre nyitva álló határidő(k) betartását.

Orosháza, 2019. április 1.

[gview file=”http://www.oroshaza.hu/wp-content/uploads/2019/04/Hirdetmény-választási-plakátok-elhelyezésére-vonatkozó-igénybejelentésről.pdf”]

Lap olvasása Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Scroll to Top
Orosháza Önkormányzatának honlapja